Förkylningen hänger sig ihärdigt fast. Jag får ägna mig åt flytten nästa vecka istället. Cilla står ännu så länge inte i farstun och stampar som tur är. Jag måste bli frisk till helgen då jag ska flyga till Umeå och Kias guidedogs. Det brukar fungera bra, dubbla alvedon så är förkylningen tillfälligt motad på flykten.

 Fotograf, Christoffer Frances.

Inget ont som inte för något gott med sig. Jag har skickat material till Johan som sköter hemsidan, så att Nya Kontaktkontraktet ska kunna förbeställas. Påmint Tessan om att måtta storleken på fasadskylten så att ni hittar till mig på Elektravägen. Slutgiltigt bestämt mig för en enhetlig logga och ändring av förlagsgsnamnet Mio production till mitt eget.

Preliminär invigning av Elektravägen blir söndagen den 12/10. Lokalerna kommer, när de inte används av mig eller Djurgymnasiet, att kunna hyras av träningsgrupper eller för enskild träning. 

Jag ska försöka realisera en dröm till våren – att ha clinics! Föredrag i all sin ära men det är pedagogiskt mycket enklare med praktiska demonstrationer. Tidigare har det inte gått – ingen vill stå ute i kylan i två timmar (förutom tävlingsfreaks) och titta på hundträning. Nu finns den möjligheten. Vad sägs om ett föredrag med ett par utvalda hundar som jag förevisar på? Blandat teori och praktik. Föredragen kan gälla att gå fint i koppel, tävlingsfot, aggression mot andra hundar, klickerträning mm. Kom gärna med idéer!

 Kias guide dogs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.