Det var ju ett tag sedan, närmare bestämt två år sedan jag medverkade i TV2, s “GoKväll”. Jag vet hur svårt det är att få ut sitt budskap och vilka relativt små möjligheter man har att påverka redigeringen.

 Fotograf, Christoffer Frances.

Tv kräver action och ett ansikte som går genom rutan. Det är ett krävande medium och med ytterst sparsam positiv feed-back. Om du inte är en naturlig kamerabegåvning finns alltid någon annan som väntar i buskarna på att göra entrée. Tv är inte ute efter långsiktighet eller att saker kan göras om (det kostar pengar) och få tittare är intresserade av den långsiktighet som vi aktiva hundägare tycker är intressant. Vi är mao en alltför liten målgrupp för att det ska göras djuplodande hundprogram oavsett vem som för tillfället befinner sig framför kameran. Jag kan bara önska Fredde lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.