Det var väl själva sjutton, förkylning lagom till Tomten och skinkan. Echinaforce är inhandlat och inmundigat, halsduken virad runt halsen och näsan lyser röd som ett stoppljus.

Anne och SNJCH Streamlight´s Brave Opel (Loke)

Med glädje kan jag konstatera att jag än så länge inte påverkas av lågkonjunkturen. Anmälningarna strömmar in. Min clinic i fotgående är proppfull med tiotalet reserver. Jag planerar ytterligare en clinic om jag ser att intresset och anmälningarna fortsätter att strömma in. Även min clinic i on/off, passivitet/hantering/lek fylls på, om än inte lika snabbt. Jag tycker själv att den är minst lika intressant eftersom den i stor grad påverkar relationen till vår hund, oberoende om det gäller livet i vardagen eller under mer tävlingsmässiga former. Kan vi inte styra över aktivitet/passivitet kommer det att påverka relationen till hunden oberoende av miljö eller situation.

Undrar om jag ska slå en signal till Anne….eller inte….undrar just hur ofta jag vågar ringa innan jag hamnar på svarta listan? Tro för all del inte att jag är proffs i det här fallet.  Jag är bara en hopplöst längtande, blivande hundägare som hoppar upp och ned av förväntan och upphetsning. Nåja, Anne har ju som sagt drabbats av mig en gång tidigare när jag köpte SLCH SBCH Friendship Lucky Kipling 1988. Jag har min första date med Anne, Milla och valparna på juldagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.