Golven är hala men jag börjar vänja mig. Imorse träffade jag min granne Åsa. Såg nog att matte blev lång i ansiktet när hon insåg att hon inte hade någon inkallning på mig.

 

Jag stack iväg som ett spjut till Åsa! Det är viktigt att snabbt bygga en bra relation till grannarna. Har man tur kanske det kan vankas en matbit. Resten av familjen Åsa ska jag försöka lära känna så fort jag hinner. Jag hade ju fullt upp med att ge intervjuder idag.

Matte har berättat om en stor svart hund som spyr när hon ser såna som jag och en svart/gul typ med stora tassar. De har en slav som ofta rastar, aktiverar och leker med dem. Ikväll fick jag åka åkpåse innanför mattes scooteroverall för matte hade stämt möte med mina blivande kompisar. Den svarta verkar lite mer uppmärksam, hon noterade mig på en gång. Getingen (den svart/gula) verkar inte fullt lika skärpt. Han upptäckte inte mig förrän jag gnällde för att komma ned och kissa.

Himlar, vilka stora ögon han gjorde då! Getingen tappade hakan så att leksaken föll ut. Såg kul ut! Just nu får jag inte träffa honom närmre, matte säger att jag måste acklimatisera mig bättre innan jag börjar bygga mitt kontaktnät. Har börjat fundera lite på visitkort.

Apropå gårdagkvällen så vill jag bara säga att jag vid en närmare granskning upptäckt att det inte finns några spöken någonstans! Även de hala golven går att springa på . Gick upp för trappen från porten också, men jag är inte ju korkad utan satte mig och väntade tills matte placerat ut en bit köttbulle på varje steg. Hon verkar rätt lättlärd tack och lov!

Åkpåsinkallning!

Satt i åkpåsen (innanför scooteroverallen) under kvällspromenaden och passade på att träna matte. Jodå, det gick bra nästan varje gång, för jag fick henne att säga Zakk och ge mig en godis ur munnen när jag stirrade på henne. Väldresserad människa! Det gäller att börja i tid, det som krokigt ska bli! Vänliga tassar och på återhörande! Zakk

6 svar

 1. Ja ja Zakk, ber om ursäkt för att jag var så oartig. Skyller allt på slaven som tydligen glömde att berätta för mig att dagen D var just idag!

  Jag tror vi framöver kan smida planer om hur man byter upp sig till en bättre slav

  Välkommen till flocken, ska bli kul att se vad du går för när du växt i kostymen

  / Krutov

 2. Åh, vad härligt att du äntligen har fått komma till en så duktig och lättlärd "slav"

  Träna henne ordetligt nu så ska du se att det blir mycket av både godis och annat kul i framtiden

 3. Hej Zakk. Jag har skissat på ett visitkort åt dig och mailat till din assistent. Jag tänker mig ett riktigt fint strukturpapper med fyrfärgstryck och kanske prägling på din bild. Om din assistent tycker det blir dyrt så kan ju HON få en billigare variant i enfärgstryck.

  Vi hörs!

  Märta

 4. heja Zakk

  du har roat mig bra idag med din inlaga och nu àr du tydligen tuff som t.o.m. vàgat dig in till spegeldòrrarna,

  hur blir det med dammsugaren tro? den kanske blir ditt privatplan.

 5. Hej Eva.

  Så underbart att läsa om lille broschan Zakk (bra namn!!)och hans liv ute i stora världen. Vi hämtar syrran Tara på fredag och det ska bli såååå roligt och intressant. Vi ses på valpkursen!

  Kram till er båda så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.