Om du är ägare av en hund som tillhör kategorin “farlig ras”, och du har ett litet barn: Ta detta som en varning!

Lämna inte din hund med barnet utan uppsikt under några omständigheter.

Endast ett ögonblick var nog i det här fallet. Se bifogat foto!

19 svar

 1. Haha, vilken underbar bild. Och han bara ligger där och chillar….toksöta =)

  Vilken kul och trevlig blogg du har. Har lagt till dig på Bloglovin. Ska bli spännande att följa. Ha det gott så länge!

 2. hahaha det där var riktigt roligt!! Tur att Bosse är svart så det inte syns så mycket om olyckan skulle vara framme

 3. ha ha ha, innan jag såg bilden kände jag att det kokade inom mig, tänkte att "du av alla människor ska väl veta att ingen hund ska lämnas ensam med barn, oavsett ras". Ha ha ha så blåst jag blev – precis vad man behöver en grå tisdagmorgon. TACK!!!

 4. Men Zakk 🙂 *Gör närsökstecken på gallerierna* -"där hittar Du de;)"
  Man kanske får trycka på "uppdatera" först så ska det nog gå bra 😉

 5. Hahaha! Skrattade högt åt bilden! Helt underbar! Kan tänka mig elin i framtiden men kanske med tipex eller något för vi har ju lite för mörka hundar! Jag kan ju avslöja att jag målat en kollegas vita hund med lite grön färg i luggen det var inte populärt! Barnsliga jag! haha

 6. Wow! Tack!

  Det finns få saker som känns så bra som att kunna vända på fördomar – dessutom med ett varmt garv…

  Vänliga voff och tusen tass från Nova och mig.

 7. Stackars hund!!! Jag hoppas att snorungen fick en ordentlig orfil eller tva for att vara sa respektlos mot ett oskyldigt djur… Det handlar om en levande varelse- INTE EN LEKSAK!!!

 8. Vi ska absolut inte få slå hundar men ett barn !!! helt absurt ju! vilken omvänd värdsdel eller universum kommer du ifrån..Bloggägarinnan försöker visa hur barn och hund kan agera och samtidigt säga till att man ska hålla koll och så kommer du med ett sån kommentar! Jag har 3 barn dom har gjort det ena och det andra mot hundar men det är där tillsägelser att lära att visa vad som är rätt och fel kommer in,,,Hoppas du inte har barn för kan du slå barn kan du slå hund! Underbar blogg denna ska jag länka till Kramiz..OCh jag ber om förlåtelse för den komentaren du fick emn vi var många som förståd vad du menade i alla fall..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.