Jag är nyss hemkommen efter en kvällsclinic i fotgående. Av en slump blev det tre glada schäfrar som fick äntra scengolvet. En ung gröngöling, en pip & gnällkille och en dam med vissa koncentrationsproblem.

Jag känner mig så nöjd med det här sättet att hålla föredrag på. Varmt, avkopplande och dessutom spänningen av att jag aldrig riktigt kan förutse vilka hundar och ägare jag kommer att jobba med. Det krävs ju trots allt en hel del att stå framför femtio personer och vara till allmän beskådan – både för hund och ägare. Tack till Anna, Anna och Therese för att ni bidrog till en intressant och rolig kväll med era härliga jyckar. Tack till Louisa, Rebecca och Therese för all hjälp med förberedelser, fotografering och valppassning. Och tack till er alla som kom .

Jag fick en fråga från en deltagare om Djurgymnasiets träningslokal går att hyra per timme. Självklart gör den det!

 

 

 

2 svar

 1. TACK -igen- Eva för en kanonbra clinic!

  Är så himmla inspirerande att sitta och lyssna på dig och se dig jobba med ekipagen.

  Jag har lärt mig massor och jag vill bara börja träna, men tyvärr hadde husse nattat keesarna när jag kom hem

  Må så gott å var rädda om er

  Kram Anette med keesarna

 2. Tack själv Eva för alla tips.

  Ska ila iväg och köpa étt gosedjur till Natchos.

  Man ska aldrig ge upp.

  Hälsningar Anna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.