Nu har Zakk och jag kommit tillbaka till stan efter tre kurser och ett föredrag sedan i fredags. Vi känner oss lite möra och Zakk har nog blivit tillfälligt lite överstimulerad. Nu väntar vila i tre dagar för oss båda.

Foto, Peggy Westerlund

Jag fick en spektakulär rulle från min kollega Mona Lindau i Los Angeles om malleträning i Kina. Kolla in!

Mallar i Kina

Ps. Idag lyfte han på benet igen, 15 veckor gammal. Håhåjaja!!   Förutom just den lilla egenheten så håller den lille krabaten på att utvecklas till den mest lovande spårhund jag ägt.

7 svar

 1. Tack för en skithäftig tävlingslydnadskurs den 1:a april hos Monica. Hoppas du återkommer snart igen.

  Vet inte om det är läge att berätta för Helene med boxern hur vi fick till ett supersnabbt läggande?. Matte slängde, helt sonika, blixsnabbt ned sig själv på marken, hi hi, I like, sa Isa

  Kramar från Kalmar, Susanne och Isa

 2. Oj vad de kunde hoppa och klättra…

  Vill tacka för en kanondag på tävlingskursen i tisdags..

  jättekul och lärorikt var det.

  Ha det gott..

  kram

 3. WOW vilken film. Nu äntligen vet jag vilken ras som Aska är inners inne…hon är ju en MALLE!! haha hon klättrar oxå i träd och hoppar över hinder som en katt….

  asball film!

  jag vill se fler bilder på Zakk, han måste ju växa massor!!

 4. Det är lätt att göra lite för mycket lite för tidigt med just den här typen av hund!De är ju så tacksamma för all stimulans!

  Jag är glad att du tycker om din Zakk – hoppas att du får uppleva lika mycket glädje och lycka med honom som jag gör med pappa Will!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.