Pia och jag träffades i Sollentuna på Bögs Gård, som är ett fantastiskt naturreservat. Vi la två spår och gick sedan en lång promenad med jyckarna.

Krutotw och Ginza är verkligen måna om Zakk. Krutow som ibland uppför sig som en bulldozer springer intill Zakk utan tillstymmelse till att försöka mangla honom. Naturligtvis sker missar men väldigt sällan. Tvärtom så hänger Zakk Krutow i halsskinnet. Jag ger mig sjutton på att Zakk så småningom kommer att få lov att ta Krutows boll en vacker dag. Det är stort ska ni veta!

Konstigt nog är det Ginza som Zakk beundrar mest. Vete sjutton varför, men det är väl inte meningen att vi människor ska förstå allt. Imorgon ska vi åka på DM till Danderyd- Täby BK och mingla lite. Det blir bra miljöträning för framtiden.

2 svar

  1. Hej!

    Vad fin Zakk är ,vilken slimmad kropp med muskler och allt på rätt ställe ,jag har blivit hundkroppsfixerad pga att min korthåriga Collie har gått upp i vikt utan att jag hängt med!

    Funderar på att börja med Barf….vad vet du om det?

    mvh

    Annelie

  2. Tyvärr, jag är ingen matexpert. Jag förlitar mig till Rose-Marie Kullberg när det gäller hundmat. Kolla Eniro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.