Cissi, Adder, Åsa, Humlan, jag och Zakk träffades utanför Ulriksdals Café för en promenad med lek och träning och en dejt med får och lammungar. Cissi har en fantastisk kontakt med sin Adder som ofta och utan kommando springer fram till Cissi trots närvaron av de andra två hundarna.

Vi tränade bland annat balansövningar på stockar. Zakk trillade av ett par gånger men så småningom kunde han både sitta och gå på en smal stock. Fåren var spännande, här är det Adder som gärna vill ge fåret en puss på mulen (heter det mule på får??).

Sedan bar det av ner i Igelbäcken för Humlan och Adder. Zakk väntade på torra landbacken. Jag skrattade gott åt Humlan och Adder för när de klev upp igen så luktade båda två dy. Det har sina fördelar med badkrukor .

Vi avslutade vår härliga promenad med att äta lunch i Cafeét. Hundarna sov så sött, så sött under bordet.

2 svar

  1. Hej Eva!

    Gratulerar till söt labbevalp Pappa har ju en goding men det vet du väl. Själv längtar jag varje dag efter en ny hund så även mina barn. Jag funderar nu på en Bc som du en gång rekommenderade mig

    Kram från

    Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.