Jag är lite trött efter två dagars intensiv träning av bruks- och lydnadslydnad. Härliga hundar och ägare med stor erfarenhet.

Det har tränats armbågar, raka skick till mitten av rutan oavsett störning. Uthållighetsträning i fotgåendet (utan halter), inkallning med ställande och kryp. Och jag har tjatat om vikten av att fastställa kriteriet för belöning. Jag vet inte vem som grillats mest: jag eller mina ambitiösa elever. Zakk fick sin beskärda del av passivitetsträning eftersom han fick ligga intill ryggsäcken och titta på all rolig träning som utspelade sig inför hans nyfikna nos. På lördag fm kunde han roa sig med ett märgben medan han under söndag fm roade sig med att endast titta och lära . Eftermiddagarna tillbringade han på kontoret med att plugga in regelboken för appellklass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.