Vi har just kommit tillbaka från morgonpromenaden. Konditionen är tillbaka efter åtta månaders vegeterande tillvaro utan jycke.

Svängen idag till Värnamo och kvällens föredrag "Fyra vägar till en bra kommunikation" går förbi gymmet och lite skrotlyft.

Jag insåg under promenaden att det var ett tag sedan jag berättade om Zakk och hans utveckling till tonåring. Jag får reparera försummelsen nästa vecka.

Veckan blir dock kort eftersom jag reser till New York nästa torsdag. Det är en försenad födelsedagspresent från exxet som nu ska avnjutas. Sens moral; håll er väl med era gamla kärlekar  .

Förslag på "pärlor" mottages tacksamt. Trots en brorson som pluggat och arbetat i stan i sju år så har jag inte kommit till skott förrän nu. Vad är pärlor för mig? Bra restauranger, gärna hål i väggen som är svåra att hitta till utan rekommendationer. Intressanta designers, annorlunda affärer etc.

 

6 svar

  1. Menar du "pärlor" i Värnamo? Eller på vägen dit från sthlm? Eller menar du exempel på vad som skulle kunna vara "pärlor"? Jag förstår inte =)

  2. Om du menar i Värnamo så vet jag inga direkta, men parken är ganska fin med sin artificiella bäck och öppna skog. Förra månaden var där också ett snöberg, tillräckligt stort för att det kanske är lite kvar? 😀

    där finns en flod som delar staden och utsikten från bron är ganska fin.

  3. New York??? Gud vad jag blir avis. Himla härlig stad! Det var några år sedan, men Harlem och lite gospel, strosande i Greenwich Willage, föreslår jag. Själv mös jag på ett veganbokcafé i Park Slope. och shoppade i Williamsburg. Men mycket kan ha hänt sedan dess.

  4. TACK!Det var en inspirerande kväll i vmo.Har en spratell flatte på två år och har läst din bok under denna tiden, men jag måste säga att det var upplyftande att höra dig och se dig med Zakk, så nu är vi taggade att träna mer

    Ha det bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.