Semestern är slut! Jag startar arbetslivet med att åka till Norge på kurs. Jag hämtar Carina imorgon klockan 07.00

Vi ska hinna med lite träning innan det bär av till Norge och Nina Haaland som arrangerar en fyra- dagars kurs med djurtränaren Kayce Cover. Först bär färden av till Huddinge där Carina Persson och Pop (bc) ska hämtas upp klockan 07.00. Sedan fortsätter vi mot Södertälje där Pop ska drillas en halvtimme i den ädla konsten fårvallning. Färden fortsätter till Enköping där Zakk och hans syskon med ägare ska drillas av Peggy Westerlund i ytterligare en ädel konst – konsten att apportera.

Next stop – Oslo! Vilket antagligen innebär att ni får hålla tillgodo med andra saker än att läsa min blogg. Som vanligt är det hektiskt att gå kurs. Den här gången ska vi dessutom delta med egna hundar vilket ska bli väldigt spännande.

Tara, Susa, Häxa, Zakk (liggande) och Adder.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.