Jag och matte tog tåget till Göteborg den här gången. SJ förresten, när ska de lära sig att även hundar föredrar första klass???? Instoppad under mattes knä i tre timmar är knappast förenligt med våra nya djurskyddslagar.

Det var kul att återse Tant Molly och min släkting Nike. Vi drog några repor genom huset, väggarna och soffan under helgen. Tant Molly och matte pratade om sanering av något slag.

Jag hittade ett päronträd. Nu finns det bara päron längst upp i toppen. Hade lite ont i magen i fredags kväll.

Tant Molly bjöd på en fantastisk torskrygg. Den var så stor att det blev torsk kvar till nästföljande dag. Kunde ha blivit, om inte någon av oss i black army räddat torsken! Asch, smickra mig inte….det var en självklarhet att komma torsken till undsättning.

Jag stannade hos Tant Mollie och Nike under lördagen medan matte som vanligt jobbade med instruktörerna i  Hundar i Kålltorp. Matte jobbade med hundar med olika typer av problem. Nån clinic tydligen.

På kvällen dukade Tant Molly och matte fram hummer, pilgrimsmusslor och champagne. Tror ni att Nike och jag fick smaka??? Jag blir så förb….. Måttet var rågat – nu är det krig!!!!!

Tvåbeningarna dukade ut och kom in med dessertosten. Nu gällde det att snabba på. Jag var beredd! Omedelbart matte satte ned ostbrickan på soffbordet och satte sig tillrätta i soffan, kastade jag mig över en av dessertostarna. Jag satte personligt rekord och svalde osten på 2 sekunder; matte hann inte ens resa sig upp ur soffan. Jag är så cool!

Skön helg: Tack till Dig Molly!

Zakk utan problem

 

 

3 svar

 1. Tack för en underbar och lärorik lördag. Både jag och Bengan var totalt slut och vi slängde oss i soffan när vi kom hem.

  Hihi, jag skall inte läsa till Bengan vad Zakk har för sig… Det räcker med dom påhitten han gör redan .

  Ha det super.

  Mvh Madde och Bengan.

 2. Det är gott gry i dig, Zakk! Ost är gott. Jag minns en gång när jag gick fram till soffbordet och tog en hel Roquefort inför min snopna matte och husse.

 3. Vad duktig du är Zakk, som kan ladda diskmaskinen. Vi brukar bara få hjälpa till med grovdisken!

  Hälsningasr, Lassie & Låva

  PS Låtta hälsar & tackar för en nyttig & innehållsrik helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.