Jag får väl skylla mig själv, men för en tid sedan kläckte jag idén om att vi i syskon- och träningsgruppen naturligtvis måste ha ett gemensamt namn.

När det kom till kritan var det som vanligt Anne som stod för idéerna. Igår fick jag ändan ur vagnen och levererade ytterligare några förslag. Efter dagens röstning heter vår lilla grupp Stenbury Fighting Spirits!

Johanna röstade mot namnförslaget, men blev nedröstad. Min egen favorit var egentligen Stenbury Black Workers, vilket jag tyckte var vansinnigt fyndigt, men det var jag tydligen ensam om . "Hur skulle det se ut, om det så småningom föds gula labbar?".

Inga problem, vi omplacerar dem direkt! Stenbury föder bara upp svart arbetskraft.

Anne, Susa, Johanna och Häxa delar på bulle.

Cissi, Anne, Johanna och Viveka lägger ut ett närsök. Adder, Susa, Häxa, Tara och Zakk övervakar oss.

Zakk the beuty! Idag lyckades han inte få in så många apporter men det är ju också en erfarenhet. Taskiga matte hjälper ju inte till genom att göra det enklare , eftersom hon tror att uthållighet delvis byggs av att jycken inte alltid lyckas. (förutsatt att matte/husse inte lägger värderingar i att hunden kommer in tom och måste förenkla övningen för att hunden ska lyckas. För vad är egentligen ett lyckande i ett längre perspektiv? 

 

8 svar

  1. Vilka fina höstbilder!

    Men varför denna svenska förtjusning i konstiga namn på engelska? Det låter mest bara töntigt.

  2. Och vad är det för fel med GUL arbetskraft… skärpning tycker Doris! (även om hon är en ordinär labbe)

  3. Ja, varför töntiga namn på Engelska? Mitt kennelnamn fick jag genom samarbete med en Engelsk uppfödare, så namnet fanns från början i England och var därför engelskt (inte så töntigt, ganska naturligt tycker jag)

    Det blev alltså på engelska eftersom vi ville ha kennelnamnet med och vi tyckte att det vore ännu töntigare att blanda engelska och svenska eller???

  4. Tur att man kan välja! Vi som vill ha töntiga namn på engelska kan ha det och dom som inte vill slipper

  5. Oj, sà vacker, melankolisk och mystisk… skogsstig och sà urnordisk sà man kan hòra Grieg och Sibelius!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.