Det damp ned ett brev från Fia för ett par dagar sedan. Med hennes tillstånd publicerar jag en skönt slut (hoppas jag) på kattjakterna i grannskapet. Så här kan man också lösa problemet. Undrar hur historien slutat om det var älgar Doris hade jagat? 🙂

Hej!

Nu ska jag berätta hur jag löste problemet med att Doris alltid jagade katter. Så fort hon fick spår på en katt så blockerade hon allt annat. Det fanns bara katter i hennes lilla huvud. Jag undrade vad hon skulle göra om hon någon gång skulle få tag på en katt. Säkert skulle hon smaska i sig den som en liten köttbulle.
Nu var det så att vi började få in möss i vårt hus och sork i trädgården som åt upp alla nyplanterade träd.
Så då slog vi två flugor i en smäll och köpte dom två huskatterna Torsten och Gösta. De bor hos fåren i lagården, men ingen är gladare än Doris när dom får komma in en sväng på fredagsmys och mysa i hennes soffa.

 
/ Fia

 

6 svar

  1. Tack Lovisa för älglänken. Otrolig…fast jag föredrar nog en hund eller katt i soffan

  2. Snacka skönt labbemys. Katter är nog trots allt bättre än älgar, även om de är ståtliga…

  3. Jösses, Doris verkar vara en modig hund som kan ha TVÅ katter liggandes på kroppen….huga…jag skulle hellre sova i lagårn´

    Krutov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.