Jag fick ett brev från Kicki som jag, med hennes tillstånd, låter er ta del av. Hoppas ni liksom jag får er ett gott skratt.

 Hej!

Jag har en känsla av att du skulle gilla dagens historia. Så håll till godo, den inträffade i förmiddags.Min man Peter håller på att skotta vid brevlådan. Själv tränar jag snabba lägganden med Nessie, vilket inte är hennes paradgren. Men hon överträffar alltid sig själv när dammsugaren är i gång, eller om någon skottar snö. Så plötsligt lägger hon sig snabbare än någonsin tidigare. En sån riktig markdunk som man bara kan drömma om. Varvid jag med hög röst ropar över nejden "Peter, det var det bästa ligget någonsin!"Så då har väl våra grannar något att prata om när det blir långtråkigt i helgerna:) Det är som jag alltid har sagt: Tillsammans med Nessie händer det faktiskt jämt något kul!

Hälsningar,

Kicki


 

4 svar

  1. Hahaha Den var fin den!

    God Jul & mycket lycka 2010 önskar era trogna läsare Camilla & Kito

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.