Lite julgodis för oss hundägare.

Dog intelligence science

 

2 svar

  1. Hej!
    Tittade på ditt youtubeklipp "Dog intelligence science". Om du vill läsa en intressant artikel på samma ämne har jag en sådan på min hemsida http://www.dietdog.se/reviret. Den heter "Hur hunden blev människans bästa vän" och tar resonemanget ytterligare ett steg bakåt. En Harvardetolog har hittat förklaringen till varför hundar läser oss så väl. Välkommen in, både til sidan och till dogbloggen, om du har tid och lust!

  2. Roligt att se klippet på youtube. Igår visade BBC ett TV program omkring samma ämne. Programmet heter 'Horizon' med underrubriken'The Secret life of the dog'. Programmen brukar finnas tillgängliga på BBCs i-player ungefär 1 vecka efter det sänts, ifall det skulle vara av intresse. Hälsningar Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.