Ibland (ofta) har jag anledning att dra på munnen. Idag vandrade/hoppade/studsade en whippet, en cane corso, en fransk bulldog, en mops, en bichon frisé, en border collie, en irländsk setter och en dvärgpinscher in genom dörren.

Jag har ett fantastiskt arbete! I onsdags hade jag en clinic i kryp med närapå 40 personer på åhörarplats. I fredag hade jag en valpgrupp med erfarna personer som så småningom ska tävla med sina hundar och idag hade jag en underbar blandad grupp av unga jyckar med entusiastiska hundägare. Tack allihopa!

 

Ps. Jag skriver vidare om krypet imorgon, hjärnan är lite avslagen efter dagen.

Pss. Bor du nedåt Sverige? Vill du gå kurs för mig? Då finns möjligheten fom den 24/3 – tom den 26/3 då jag kommer att arbeta i Emmaboda hos Monica Hillman som driver Hunden i varda´n.

Annika och Aldo

Catrin och Ellie

Micke och Aldo, whippet

Isabelle och Tim, dvärgpinscher

Carina, Sandra, Morgan och Vilde, border collie

Zakk, labrador

Ellie, fransk bulldog

Alfons, Cane corso

Jag, Alfons, Maude, Staffan, Prinsen, Anna och Passa

Martine och Ferdinand

Fotograf, Caroline Schager

 

8 svar

  1. Hurra – det ska jag!!! Gå på kurs alltså, i Emmaboda. Jag har längtat lääänge på att gå kurs för dig och äntligen blir det något i min del av Sverige. Det ska bli så fantastiskt roligt, jag kan knappt hålla mig tills dess.

  2. Jag och Ellie tackar för en jättetrevlig och lärorik dag! Nu ska vi öva mkt till nästa vecka! //Catrin

  3. Hej och tack för en toppentrevlig kursdag! Vi fick massor av bra tips om Vides träning och ser fram emot att ses igen nästa lördag! Mvh Morgan och Sandra

  4. Tack för en väldigt lärorik dag även om jag fick slutföra den utan övningsobjekt. Idag har Alfons fått äta sina måltider ute i snön och den här gången räckte maten i 20 minuter istället för 20 sekunder! Vi gick på skattjakt och hade jätteskoj! Tack för all inspiration!

    Gudrun & Alfons

  5. Åh, vad vi längtar till nästa lördag! Mat i matskålen har plötsligt blivit tråkig, tycker Aldo. Mycket roligare att leka i sig den med handtarget och kloklippningsträning!

    Hälsningar Annika och Aldo

  6. Jag har haft två underbara dagar – jag är alldeles tom i huvudet av allt jag lärt mig. Precis vad jag behövde. Tack för att ni finns. Martine o Ferdinand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.