Den här våren sätter jag på mig skrivarmössan och drar därför ner lite grann på kursandet. Carina, min kollega och assistent sedan tio år övertar valp, slyngel och hundmöteskurserna under våren. Välkommen att anmäla Dig.

Valp och unghundskurs 17 + 24/4

Slyngelkurs 11 + 18/4

Hundmöteskurs 15 + 22 + 29/4.

Zakk på sitt andra besök på Hundpoolen i Sundbyberg.

Ett, två, tre……

på det fjärde ska det ske…….

……på det femte gör jag det………hipp!!!

Gröna Lund för liten labbladåår! En gång i veckan åker vi till hundpoolen och simmar. För vårt höga nöjes skull och för den bra motionens skull. Vi tränar höger, vänster, ut och stoppsignal i vattnet under kravlösa former. Dessutom tränar jag handtarget, dvs att Zakk ska trycka nosen med föremålet i min hand.

 

4 svar

  1. Hej Eva! Även vi gick tidigare till Hundpoolen för träning med vår RR som har dålig rygg. Efter dåliga erfarenheter med personalen som visade på påde inkompetens och lurendrejeri med pengar så bytte vi till Arninges djurklinik. Där finns en fräsch helkaklad pool med supertrevlig personal och möjlighet till relax o massagerum för hunden. Rekommenderas varmt men det är inte säkert att du har haft samma otur som vi…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.