Jag har just kommit hem från Botkyrka BK efter ett kvällsföredrag. Kvällspromenad med Zakk som nu sussar sött i soffan. Själv sitter jag med en macka och en kopp the och varvar ned innan kudden väntar.

Fotograf, Lennart Larsson

Kvällens ämne

Träning för tävling – En fråga om attityd!

5 svar

 1. Hej Eva!

  Var på föreläsningen igår på Botkyrka BK.
  Ville bara tacka dig för en väldigt Rolig , nyttig och lärorik föreläsning.
  Tack!

  Ha det så gott,
  Nicole

 2. Tack för ett (som vanligt) inspirerande föredrag i går. Jag som är träningsnarkoman hamnar lätt i långa och lite tråkiga pass, så nu ska vi in med överraskningar, både i belöningar och moment!

  Hälsningar Ylva

 3. Jag tänkte på vad du sa om att man skrattar mer när man har hund.. det håller jag med om och dessutom får man skratta (igenkännande?) så tårarna nästan rinner när man lyssnar på dina kloka ord och realistiska beskrivningar

  om att träna inför tävling.

  Hälsningar Lena

 4. Hej!

  Tack för en mkt bra föreläsning!! Var ute efter inspiration och det fick jag! Tränade dkt på kvällen i mörkret…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.