Vintern har varit tuff för många i vårt avlånga land. Det är dock inget skäl för att inte låta hunden få sin motion tillgodosedd.

Låt mig slippa se omusklade och överviktiga hundar. Ut och rör på er!

För övrigt åker jag till Småland idag och kommer tillbaka till Sthlm på fredag. Tävlingen om bästa engelska titel på Kontaktkontraktet kommer att presenteras på fredag kväll. Barbro som driver Hundudden och jag ska vrida på  förslagen fram och tillbaka.

Här ska jag jobba i dagarna tre. Hunden i varda´n

 

Zakk besökte Kjerstin Pettersson, sjukgymnast på Ulltuna för undersökning av en ömmande tå.

 

Efter sjukhusbesök väntade cafébesök med Zakks storasyster Moa (enligt Moa). Gott och trevligt!

4 svar

 1. Tack själv för trevligt sällskap

  Skönt att det bara var en liten stukning!

  Kramkram

 2. Hej Eva! Har nu kommit hem från din förläsning i fotgående. Jag säger som Gunde Svan jag får ståpäls när jag lyssnar på Dig, ditt sätt att tänka och träna hund är så fantastiskt inspirerande.

  Tack för massor av goda tips nu höjer jag blicken och ger mig ut på nya träningsövningar.

  Kram Helen

 3. Hi, Eva!! Its Alejandra! I just wanted to say Hi and tell you im sorry for not calling back when u came over… i had lot of issues at the moment and u have enough with yours… I want you to know that i havent forget about you and that u are still most welcome in Tenerife whenever you want to come. I send you a big hug!!

  Alejandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.