Barbro, jag och Zakk kom tillbaka till Sthlm igår natt vid 23.30. Ett snabbt stopp i Norrköping och Mc Donalds drive in och snabbrastning av Zakk. Sedan blåste vi vidare i den av Marie rena och nyservade Krabban. Tack Marie!

Tack alla som kom och lyssnade på mig i onsdags på clinicen i fotgående. Tack till alla som gick kurs i fotgående i torsdags och dirigering i fredags. Det var kul, galet och inspirerande att undervisa er. Lycka till med träningen av er själva och hundarna: och vad skönt att jag fick smaka på riktig vårvärme (igår).

 

3 svar

  1. Tack för en jättebra kurs!

    Många bra ideer och infallsvinklar att jobba vidare med! Fino lite trött idag..

  2. Eva!

    Härligt att få skratta ordentligt, tack för dirigeringen

    Kram från en mycket uppmärksam Susanne och Isa-portis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.