Jag förstår inte riktigt var min lilla valp tog vägen. Från att ha hängt på (i) min arm så har Zakk vuxit upp till en ung vältränad kille som ska debutera i nybörjarklass i jakt på lördag.

Håll en tumme, för man vet aldrig vart det bär hän med ynglingarna. Jag har haft tur med mina tre tidigare hundar och alltid lyckats få en etta som krävs för att flytta upp en klass till öppen klass. Ska turen stå mig bi även den här gången eller är det någonting som vi har glömt att träna/generalisera? Spännande och  lite positivt pirrigt.

 

9 svar

  1. Åhå, det är i Gävle ni ska tävla!! Kanske värt att ge sig ut i provmarkerna och kika då!

    Lycka till önskar Anna och Grym!

  2. Även på Västkusten håller vi tummarna och tassarna. Tack Eva för alla dina generösa råd och de AHA-upplevelser du ständigt bjuder på i din blogg. Jag har just provat din variant av hakan-i-backen träning och då föll slanten ner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.