Fördelen med att sticka iväg hemifrån är att jag har mer tid för läsande. Just nu läser jag Temple Grandins “Animals make us human”. Ja, jag har haft den liggande på sovrumsbordet länge och väl. Börjat läsa, men inte fått någon riktig kontinuitet, men nu så….

Tyvärr är den inte översatt till svenska, men däremot Grandins tidigare bok, Vi som förstår djurens språk, (Animals in translation).

 

 

5 svar

  1. Låter spännande 😉 Men glöm inte att också njuta av allt det vackra som du just nu har omkring dig *S* Ha det så gött. Kramiz

  2. Hoppas allt bra med dig i värmen. Här vill man egentligen inte störa i friden men då jag känner mig totalt förvirrad just nu så är jag bara tvungen att ställa den frågan. Det gäller inlärning. Det är så att här tränas inför KL 1:a och har så gjort en längre tid nu. Rasmus kan alla moment, men i förrgår så chokade han mig i platsläggandet i gång helt plötsligt det verkade som om han inte visste hur han skulle göra. För mig är det konstigt då detta moment tidigare har flutit på som på räls. Är detta vanligt eller har jag har min pappis gått och blivit senil, han är ju bara fem år, hm. Vore tacksam för ditt svar vännen min. Och hoppas nu inte att jag helt förstörde din sköna semester. Kramiz

  3. Hej Marie!

    Be någon titta på dig alternativt filma dig själv. Det mest troliga är att du omedvetet tagit bort/lagt till en signal som gör att Rasmus inte hänger med i svängarna. T.ex. Du tittar inte på honom, håller handen på ett annat sätt, går annorlunda etc.

  4. Tusen tack för att du tog dig din tid och besvarade på min fråga angående “Inlärning“. Det kan nog stämma att jag inte alltid gör precis likadant i vår träning. Men hittills har det ju fungerat galant utom sist. Jag brukar filma träningen ibland, men som du nämnde, så är det ju väldigt svårt att se själv sina fel och brister. Så ditt råd om att ha en åskådare låter väldigt bra, att man inte här tänkt på det tidigare, hm. Testade momentet inomhus idag och då slängde han sig ner som blixten som han brukar, ja, ja, vad säger man *S* Nej, nu ska jag inte uppehålla dig mer med mina tankar, utan låta dig fortsätta njuta av allt det fina som du har runt omkring dig just nu. Önskar dig en fortsatt trevlig, mysig semester och åter tack för ditt svar vännen min. Kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.