Lilla, stora fantastiska hund! Zakk har gjort det på nytt och jag spricker av stolthet. Det, trots att han efter lydnaden verkade ha pussat på en padda eller något liknande.

Plötsligen fick Zakk diarre och en fruktansvärd salivutsöndring.  Vilda gissningar är att han varit i närkontakt med en padda men det förklarar inte diarren. Efter lite räknande av kansliet, stod det klart att vi skulle klara en uppflyttning till högre spår utan platsliggning. Det var en lättnad att kunna avstå platsliggningen eftersom Zakk blev akut dålig. Slutsumman blev 493,50 utan platsliggning (50 poäng).

Jag är otroligt nöjd med Zakks prestation. Han tycker verkligen att det är hur spännande som helst att komma ut på appellplanen. Men……..jag har en del att jobba med. Han hade startskall i fotgåendet!!!!!!!!! Tre stycken närmare bestämt. I min vildaste fatasi trodde jag aldrig att labbladååren kunde ta till brösttoner.

I och för sig har Zakk från födsel och ohejdad vana varit en rätt snacksalig individ, men aldrig att han sagt något under arbete. Det här får vi ta en MBL förhandling om   Tack allihopa för hjälpen! Nu blir det tårta! Zzzzzzzzachertårta!!!!!!!

 

27 svar

 1. GRATTIS!! Det ska bli gott med tårta – ni får slåss om vem som ska bjuda den här gången!!

 2. Supergrattis!

  Här går det undan minsann. Det var ju nyss ni fixade appellen känns det som

 3. Snygga poäng där! Så underbart med en snacksalig vove (not!) har en själv vilket sabbat SM-planen.
  Glömde göra MBL med hunden

 4. ni ser ju verkligen belàtna ut..allihop men stora grinet tycks du ha…Zack verkar nàgot hògdragen men klart han har ju stil den killen.

  Synd han fick magproblem…kan han ha mumsat i sig en gammal fàgel,kanske?

  ge honom litet bicarbonat i dricksvattnet….det brukar hjàlpa mig..

 5. Stort grattis Eva, vi kanske möts i spårskogen framöver. Jag skulle gärna villa veta hur du lägger upp MBL-förhandlingen. Mynta och jag har inte lyckats komma överens helt när det gäller att prata under lektion.

 6. Super grattis!! Hurra for både hund og fører!!

  Men hva i huleste er en MBL-forhandling??

 7. Stort Grattis super duktig hund och förare

  hoppas han mår bättre nu?
  /Veronica & Hobbe

 8. WOW! Supergrattis Det får'n si, opprykk uten de 50, det er vel rett og slett veldig bra

 9. SuperduperGrattis!!!!!Vilka poäng trots att ni avstod platsen! Hoppas han mår bättre nu?

 10. Tack allihopa!

  Härligt med alla gratulationer!

  Zakk mår bra idag och har ingen diarre. Han tjatade om jobb på morgonpromenaden. Den senaste favoriten är att hoppa upp på höga höjder och sedan låta mig dirigera honom till nästa höja. Ja,ja….alla har vi olika intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.