Nu är Zakk anmäld till ett par tävlingar. Det är ju aldrig en garanti att vi kommer med så jag har anmält honom till tre stycken högre klass spår. Målet är att vi ska vara uppflyttade till elit spår under våren.
Jag har även anmält Zakk till två stycken öppen klass jaktprov, men ska fylla på med ytterligare ett par prov under sommaren. Målet är att Zakk ska vara uppflyttad till elit jakt inför hösten. Just nu susar han gott invid mina fötter, intet ont anande om att matte sitter och smider planer inför våren.

Foto, Ulf Lindgren, Axmarprovet 2010.

6 svar

 1. Vilken härlig vår ni kommer att få.

  Klart ni fixar målen du satt upp!

  Ta med en banan till varje tävling ska du se att det kommer att göra susen

  Lycka till!

  Kram & Vovfar

 2. Katten ocksà! sà mycket pà gàng och den kraken vet inget???

  Han skulle vàl gà upp i taket om han visste, fòrstàs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.