“Jag skulle göra vad som helst för att träffa lemurer, kommenterade Malin min granne bilden från 2010 där jag står med en lemur hängande runt halsen. Vad passar då bättre som födelsedagspresent än att fråga My Wadström på Skansenakvariet om vi möjligen kan få överraska Malin med ett besök hos sina älsklingsdjur. “Inga problem” , säger My.
Jag och Molly hämtar Malin utanför jobbet, sätter på henne en ögonbindel, placerar henne i baksätet och rullar iväg.

 Utanför ingången på Skansen väntar My på oss. Hon fnissar tyst men röjer inte sin existens utan visar oss vägen in genom grindarna. Väl inne i Skanseakvariet hörs glada barnröster och jag befarar att Malin kommer att lista ut var hon befinner sig. Vi leder henne uppför spilraltrappor till lemurernas hem. My förser Malin med en burk vindruvor, öppnar dörren och så tar vi av henne ögonbindeln. Först ser Malin ingenting, tillfälligt blind av ljuset. Sedan ger hon upp ett glatt tjut!!

 Molly hade ingenting mot att byta ut ett Operabesök mot lemurbesök.

 Ett stort tack My!!!!!!

4 svar

  1. Åh, tänk om man hade en sån underbar granne som du Eva, som fixar fina upplevelsepresenter på födelsedagen!!!
    Min granne står inte på min "gilla-lista" längre sedan hon borrade ett stort fult hål rätt igenom balkongväggen på min sida för ett och ett halvt år sedan, utan att bry sig om att åtgärda det. Usch och fy vad trist…

    Skulle mycket hellre ha dig som granne och rara Zakk!!!
    /Catrin

  2. Det finns fantastiska presenter – och så finns det sensationellt fantastiska presenter…

  3. Den här presenten tillhör de otroligt sensationellt fantastiska presenterna, jag är fortfarande alldeles glad och tagen av upplevelsen!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.