……när jag väl fått ordning på den havererade kontorsdatorn, vilket innebar ny installation av samtliga programvaror, passade min bärbara dator på att spela mig spratt. Helt plötsligt kunde jag inte se mina blogginlägg. Därför har jag inte kunnat blogga den senaste veckan. Pinsamt med tanke på att jag lovat att skärpa mig på den punkten.
– Du bloggar inte alls lika ofta som förr, säger en av mina kursare.
– Jag lovar att blogga oftare, svarar jag. Hmmm….sorry, Pia!

Nu är jag och Zakk i Göteborg, som vanligt boendes hos bästa Molly där vi blir bortskämda till tusen. Jag är här på uppdrag av Kungliga Hundar och ska hålla föredrag imorgon fredag kväll, “Fyra vägar till en bra kommunikation”. På lördag blir det tävlingsträning och på söndag ska jag hålla kurs om skvallerträning och lek.
Önskar er alla en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.