En del kursdeltagare skriver så oerhört inspirerat om kurser de gått att jag föredrar att länka till Mias blogg så ni själva får läsa om helgens koncentration- och fotgåendekurs.Under kommentarer, på Mias blogg, kan ni klicka på Elins som också deltog i kursen  och läsa vidare vad hon har skrivit.
Det finns säkert några frågetecken men ställ då en fråga så svarar jag. Social belöning > stegförflyttning kanske kan vara en sådan. 🙂

4 svar

  1. Jädra skumt! Jag löste det inte utan tog istället bort Elins länk. Det går ju att läsa vidare om man klickar på Elins namn.

  2. Stort tack för härliga kurser! Märker redan stor skillnad på Peak både i träningen och i vardagen. Häromdagen mötte vi på ett rådjur på promenaden, resultatet blev att hon sprang till mig för en mysstund och lite bus. Så tack igen 🙂

    Hälsningar Tessi och Peak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.