Jag stannade till i Göteborg i fredags och åt en härlig lunch hos goda vännen Catrin innan jag fortsatte till Dalsland och Mellerud BK där jag skulle hålla en föreläsningen “Så blir du en hundmagnet” och fyra olika clinics under två dagar. Föreläsningen hölls i Tingshuset som var en underbar gammal byggnad med avancerad elektronik. Kvalitet i föreläsningen mäts ofta i hur många böcker jag säljer under föreläsningen. Mellerudsborna var uppenbart nöjda med “Magneten”.


Jag bodde invid Sveriges vackraste kanal. Lördag morgon blev jag hämtad av Maria ordförande i Mellerud BK och vi åkte till bondgården och träningsplatsen, ett uppvärmt före detta kycklingstall, numera omgjord till träningshall för hundfolk. Det blev en otroligt inspirerande, intressant och rolig helg. Vi förändrade attityder, känslor och beteenden – hos såväl två. som fyrbenta. Tack allihopa och lycka till med träningen!

Ett svar

  1. Tack för en jättefin helg! Har fått med mig mängder med bra verktyg från den här helgen!
    /Helén och Ebba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.