Jag känner mig skönt semesterlat och tänker så förbli ett tag till. Igår kom jag och hundarna hem efter tio dagar i underbara Skåne. Vi har träffat vänner och deras fyrbenta nytillskott. Tjejerna har bott på hundpensionat i fem dagar medan jag har gått en kurs i Stand up för Thomas Oredsson. Roligt, sjukt mycket arbete för fem minuters uppträdande. Stand up är som att slänga sig utför ett stup. Man håller på att dö strax innan hoppet, landar med en smäll och sedan vill man på´t igen. En riktig fårskalle!


Vår lärare Thomas Oredsson förklarar innebörden av stand up.


Jag vet inte vilken kurs den här jycken gick men hon hängde med oss andra på kvällarna.


Tesla bland blåklockor på Revingehed.


– Kom igen då, så lattjar vi!


Lilla Svea är en cool tjej som gärna går iväg för att sätta sig på kullen och blicka ut över åkrarna.Missa inte utställningen på Skarhult slott i Eslöv.
Efter ett produktivt och roligt möte tillsammans mes med Therese från Malmö BKTorna-Hällestad lanthandel lämnade jag Skåne för den här gången.Vi stannade i Gränna för ett dopp i Vättern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.