Hur ofta går jag själv till massören? I princip aldrig, men Will-Ja skjutsas däremot regelbundet till Camilla Sjöström på Hundpoolen i Sundbyberg. Blixtsnabbt hoppar hon upp på behandlingsbordet när Camilla kommer in och slår sig ned. Sedan slickar hon sakta och ömt Camilla på kinden. Jag upprepar, Will-Ja ger bort en slick! Det händer mycket, mycket sällan. Jag kan få en slick någon gång ibland men då ska jag ha uppfört mig oklanderligt. Massage är ett riktigt “bonding kit”. Jag önskar er alla en härlig helg. Jag ska undervisa en grupp retrierverägare i relation, lydnad och apportering. Det ser jag fram mot. Tyvärr blev det ingen start för mig och Tesla i nybörjarklass (jaktprov) eftersom damens hormoner föredrog ett löp.

2 svar

  1. Hur ofta får hon massage? Jag har börjat gå till massören med min foxterrier då han gick lite ojämnt och haltade ibland i våras. Jag ska nog fortsätta gå med honom till massören lite då och då. Jag tänker att det är lite som att serva bilen. Kolla att allt är ok och fixa små saker innan de blir större. Så håller de längre. Jag har minsann också fått en puss av Will-Ja. Satt på scenkanen på Studiefrämjandet i Malmö när hon kom fram, luktade och levererade.

    1. Hej Fredrik!
      En puss av Will-Ja? Känn dig hedrad :-). Hon får massage cirka en gång i månaden förutom de första 2-3 gångerna då vi gick varje vecka. Will-Ja har haft bekymmer med magen under en tid vilket naturligtvis skapat spänningar även i ryggen. Nu är såväl mage som rygg mycket bättre. Hälsningar Eva och Will-Ja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.