Hundmöten, säg "Hej" istället för "Nej"

Jag har hållit föreläsningar i hela mitt yrkesverksamma liv vilket inneburit ett mycket stort antal resor i hela världen. Jag har haft den stora förmånen att få se många länder och även få en liten inblick i andra kulturer. Jag har lärt mig att älska Japan.

Ge mig bara en scen, en publik och låt mig berätta.. Då är jag nöjd!

Idag tittar jag på mitt bensinkonto som krympt med 90 % och fakturorna från SJ är ett minne blott. Jag har gjort två flygresor under 2020. Livet är i grunden förändrat för mig liksom för de flesta andra. På gott och ont.

Under flera år harr jag tänkt att jag ska ge digitala kurser men jag har ännu inte hittat formen. ´Tills nu, när jag förlägga föreläsningarna till webben. Världen har å ena sidan kapitalt krympt under detta år men samtidigt maximerats. Nu hälsar jag åhörare från Island, Norge, Holland och Schweiz välkomna.

Efter en del nybörjarmissar börjar jag hitta formen. Jag som alltid tidigare rört mig över scenen inser att det går att göra intressant föreläsningar sittandes utan att jag behöver använda hela scenen. Det är ett nytt, utvecklande och väldigt spännande grepp för mig.

Jag har ett bra team omkring mig och tillsammans arbetar vi på att förbättra föreläsningarna ännu mer. innehållsmässigt och tekniskt. Tack till er alla som lämnat feedback under gårdagen. Nu tar jag julledigt. Kanske känner du någon som har köpt valp eller som väntar på att få hämta sin valp? Tipsa dem gärna om föreläsningen “Älskade Valp” den 12/1

2 svar

  1. Hej Eva!

    Tyvärr, jag kommer endast att ge mina föreläsningar vid ett tillfälle och live. Däremot kommer jag att ge den igen under våren. Då är du välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.