För en timme sedan lade jag igen locket på datorn. Nu får det bära eller brista. Fotgående – När det gäller, får vara klar nu. – Men du har ju gjort det här i massor av år, det kan väl inte vara någon större skillnad mot en vanlig föreläsning, säger en vän lite förvånat. Jo, det är all skillnad i världen, svarar jag. Att göra en onlineföreläsning är mer likt att skriva en bok.
Jag har inte dig framför mig, kan inte läsa av ditt ansiktsuttryck utan pratar till dig genom en kamera.

Det är en ny resa och snarare en inre sådan, än de resor som jag tidigare företagit mig. Imorgon kommer mitt team, bestående av Jaana, Anton och Daniel. För första gången sänder vi hemifrån. Det blir lite pirrigt men samtidigt en naturlig utveckling.
Väl mött imorgon kl 18.00!

2 svar

  1. Går det att köpa tillgång till dina tidigare onlineföreläsningar? Jag har missat tidigare fotgående/inkallning. Betalar gärna för att få se föreläsningen nu i efterhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.