Det är väldigt kul med vidareutbildningar, men nästan ännu roligare att sedan få feed-back och höra att det verkligen givit effekt. Jag hade en vidareutbildning för instruktörerna på Hundar i Kålltorp i vintras. Vardagslydnad på lördagen och tävlingsträning på söndagen.Jag fick ett mail från Sara som är en av Hundar i Kålltorps duktiga instruktörer. Så kul!

Hej Eva!
 
Nu har jag och Emma haft den sista gången på vår introkurs.. Vi satte ihop momenten och det blev verkligen bra. Ett fotgående där alla hundar verkligen förstod vad fot betyder. Det är första terminen som vi håller denna kurs och det har varit hur kul som helst! En från början nosig fieldspaniel har under kursens gång blivit en riktig stjärna, med ett underbart fotgående…. Vi har kört mycket attitydträning på denna herre och det har blivit så bra. Tack vare inspiration från din utbildning!! Och en labrador som bara gick efter mattes korv i handen har nu äntligen förstått vad fot är… utan korv i handen och en förare i tävlingsposition……
 
Själv har jag lyckats att få till två förstapris i lydnad klass 1. Doris älskar verkligen träningen att bli utmanad i momenten- störningsträningen….Och så har externbelöningen fungerat. Tack för inspirationen som kom efter att du var här!  Och det är inte bara mig det har gått bra för, många i klubben har nu fått förstapris och jag och Elsa som var med i helgens tävling i Partille kom etta och två i klassen. Och Ingela har också klarat förstapris i trean….  🙂
 
Ser nu fram emot helgen 17-18 maj på Hundens Hus. Det ska bli kul att få gå utbildning för dig igen!
 
Ha det gott!
Sara, Hundar i Kålltorp.

Ps. Nu ska jag och Trix  åka till Alvesta och Jeanette Johansson, Doriz Hunderi och ha kurs i dagar tre. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.