Efter en härlig helg i Alvesta med massor av praktisk träning med betoning på On/off med instruktörer från Västerviks kennelklubb, två hundägare som jag träffade i Emmaboda hos Monica Hillman, Jeanette Johansson med flera Alvestabor satte jag och Trix oss i bilen och åkte uppåt landet igen.

Helgen avslutades på ett strålande vis, Lennart Larsson och Wilse är med all sannolikhet klara för SM i skydds i augusti när de vann idag på 708 poäng, Pia Brygård och Krutow blev uppflyttade från högre skydd till elit och vann. Båda två tävlade på Botkyrka bk. Börje Bergstrand och Dogge kom tvåa och blev uppflyttade till lägre sökEskilstuna bk med bästa lydnaden av alla appellhundar, 9,2 poäng (max 10) i medelbetyg på lydnaden. Ett rungande grattis från er väldigt stolta lydnadscoach. Ett sent grattis även till Ann Strömfelt med Bonnie, som för tre veckor sedan blev uppflyttade till högre spår och klass tre i lydnad. Undrar ni över raserna? Schäfer, schäfer, schäfer och schäfer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.