Jag trodde att jag skulle vara ringrostig efter nästan två års uppehåll men det tog trettio sekunder, sedan var det fullt ös på klicker, kopp och höna.

I måndags samlades jag, Cilla Danielsson från Hundens Hus, Karolina Westlund, Kina Molitor från Hundens förlag hos Marie Fogelquist som driver House of Learning. Vi har länge försökt att få ihop en tjej träff med syftet att praktisera och diskutera inlärning. Marie och jag tillbringade tre veckor i Arkansas 2000 hos Marian och Bob Bailey. Jag återvände hem med en ny värld av upplevelser och kunskaper. Helt plötsligt hade jag ett system för mitt praktiska kunnande. Självklart hade jag läst inlärningspsykologi innan dess men vistelsen och kurserna hos Marian och Bob innebar en enorm utveckling för min kunskap om hur inlärning går till. Det är sällan som Marie, Cilla, Karolina och Kina har möjlighet att  jämka ihop våra tider men nu har vi fasställt en ny tradition – att ses och träna första måndagen och tisdagen efter Midsommar varje år. Imorgon berättar jag mer om slalomträning och annat, just nu väntar kudden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.