Jag undrar hur Zakk uppfattar sin lilla värld just nu. Plötsligt är världen full av plogbilar och när man är ute på morgonpromenad så får man pulsa genom snö upp till bröstet.

Zakk går för det mesta lös men ett par gånger varje dag, när han är nära mig, håller jag upp halsbandet och visar en godis. För att Zakk ska få godbiten måste han själv stoppa in huvudet i halsbandet för att komma åt den. I förlängningen blir åsynen av halsbandet en betingad signal för inkalllning. Tyst och snyggt!

Vi passerade en skidåkare som stod och spände på sig skidorna. Jag tog tillfället i akt att sätta mig ned på huk med Zakk mellan mina knän (ryggsäcken) för att invänta att killen skulle passera oss. Zakk gjorde stora ögon och tyckte det såg väldigt spännande ut när skidåkaren gled förbi oss. Jag lät honom passera ett tiotal meter innan jag jag på snabba fötter småsprang iväg åt andra hållet. Zakk tvekade inte en sekund utan stack direkt efter mig – också busade vi en stund i snön. Idag ska vi åka till Foam och träffa Petra och fd kontorschefen Charlie för en lunch. Sedan ska vi kolla in vårmodet i Sturegallerian och kanske ta en latte på Tures och mingla lite .

4 svar

  1. Du har en så påhittig matte, Zack. Hon kommer hela tiden på nya sätt att göra inkallningar på, det ena mer raffinerat än det andra. Tack för idag, förresten! Charlie är glad att du kunde skilja på en papillon och en studsmatta. Jag tackar för de otroligt gosiga pussarna och den nya frisyren du gav mig.

  2. Hej Zakk! Vill du kanske läsa min blogg och lära dig ett och annat? Jag har skrivit massor om "det stora vita"

    Hälsningar Pago

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.