Zakk har en ganska bred allmänbildning sin unga ålder till trots. Idag fick den lilla svarta följa med på den årliga DN konserten på gräsmattan framför Sjöhistoriska.

Zakks rädsla för barn verkar avta allt mer. Idag märktes ingenting, annat än ren nyfikenhet och glädje. Bakom oss satt en liten tjej med funktionshinder, vilket inte bekom Zakk det allra minsta. Flickan fick till min förvåning klappa Zakk utan det minsta undanglidande från hans sida. Mina vänners barn Nils och Elmer, blev rejält tvättade i öronen. – Öronsmask, sa Zakk och höll på att välta Elmer ur Carros famn.

Sedan la han sig väl tillrätta. Först hos Carro och Elmer och sedan hos Tobias och Nils. Jag var inte värd ett dyft. Damerna som satt och tuggade äpplen på filten bakom oss, föll däremot den lille labradoren på läppen. Det var en mysig dag med barn, hund, goda vänner, musik och picknick i grönsgräset. En härlig söndag helt enkelt!

Malena Errnman

 

 Det är inte skit på linsen i det vänstra hörnet – bara Zakk!

 

Kulingvindar och dramatisk himmel över Gärdet. Det hindrade inte 40000 från att lyssna på DN konserten..

 

Nils tyckte att han var världens längsta kille…….

 

 

…..och Zakk tyckte att han var världens hungrigaste kille.

 

 

Carro och Elmer.

 

Nils med Pappa Tobias.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.