Efter att ha ägnat förmiddagen år att jaga kontorsstol åkte jag till Ulriksdals slottspark och la ett spår till den lille labradoren.

I väntan på spåret gick vi en promenad. Jag tog lite fina höstbilder, men plötsligt fick jag en mycket märklig trädkramare på bilden. Arten kallas linslus! De dyker var som helst när man minst anar och utför gastkramande konststycken – företrädesvis i gamla ekar.

 

7 svar

 1. Imponerande! Har han sugkoppar i tassarna?

  Nåväl, imorgon ska även Salsa imponera med "stol-tricket"!

 2. Trädskällare har vi hört talas om – men du har nog en så kallad trädklättrare. Det innebär att du kan fövänta dig att han klättrar upp i träden och plockar ner pippifåglarna åt dig.

  Kram och hälsningar från oss

 3. Det var nog den största och svartaste EKorren jag har sett. En ny art i den svenska faunan

  Kram från oss alla.

  ps. Tack för lyckönskningar! Vi hoppas ju såklart på att du vill komma hit någon gång också

 4. Jag tror att han tittat förmycket på insända tittarfilmer till naturprogrammet på TV. Det ser ju vem som helst att han imiterar räven som klättrade upp i tallen för att sno svålen som var uppsatt till fåglarna. Undrar monde vad det fanns för gott i detta gamla träd?

 5. Nötväcka? trädkrypare? Nej, det verkar vara något annat… hmmm en fågelhund som tar sin roll på stort allvar? Elller har du visat mallefilmen för honom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.