En spännande och annorlunda nyhet är samarbetet mellan mig och Björn Forkman den 27 + 28/2. Andra nyheter är att jag utökat mina populära clinics med nya ämnen.

Nytt för våren är en clinic om apportering, kurs i inkallning med ställande och läggande, clinic om kryp och ytterligare en clinic som kommer att behandla problem i hundmöten. Som vanligt arbetar jag tillsammans med några utvalda hundägare på scenen. Sedan jag i september -08 flyttade verksamheten till Djurgymnasiet och Hundcentrets lokaler har jag helt andra möjligheter att undervisa inomhus.Slut med regniga och blåsiga dagar utomhus – om jag inte vill.

Intresset för den tävlingsinriktade valpkursen "Sikta mot stjärnorna" har gjort att jag dragit ned på de "vanliga" valpkurserna under våren. Höstens "Sikta…" hade så många reserver att den snabbt blev till ytterligare en kurs och den i sin tur har ynglat av sig i ytterligare en "reservkurs" – utan att jag ens lagt ut den på nätet. Fantastiskt kul!

 

 

Välkommen att anmäla Dig!

 

2 svar

  1. Jag vill anmäla mig till den dära clinicen om inkallning med ställande och läggande. Hittar ingen sån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.