Det har länge funnits en önskan från instruktörer och klubbar om att jag ska göra en studieplan till Kontaktkontraktet. Den är på gång nu!

När studieplanen passerat alla hårnålar kommer jag att erbjuda en kortare utbildning till redan utbildade instruktörer; som vill hålla utbildningar utifrån Kontaktkontraktet som grund.

;

 

3 svar

 1. Säger bara JABBADABBBADOOOOOOO

  Fasiken vad jag blir glad, ÄNTLIGEN en braig utbildning

  Vik en plats åt mig

  Kram Anette

 2. Kanon, det kan ju inte bli bättre! Har jag något nytta av den utbildning du anger här? Har ju gått din fördjupade att hålla valpkurs innan. Inte för att jag vill gå kurs, det gör jag så gärna för dig! Men behöver jag den?

  Fast å andra sidan har du säkert något nytt på G så jag borde nog gå i alla fall…

  Ha det gott!

 3. Tack!!! Precis vad jag längtat efter och önskat. Helt underbart, ska redan nu börja bearbeta mina uppdragsgivare så att jag får gå kursen och att vi ska använda ditt material. Vilken Påskpresent!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.