En dag under min föreläsningsturné någonstans i Sverige passade jag på att besöka en av våra vackra och berömda kyrkor. Zakk fick vänta utanför kyrkporten medan jag gick in och tittade på allt det vackra en kyrka erbjuder sina besökare.

Plötsligt kommer en labrador farandes, som skjuten ur en kanon! Efter labradoren kommer en icke namngiven person med ett stort leende över hela ansiktet. – Hundar är också välkomna, och din hund såg dessutom så ensam ut där han satt och väntade på trappan. 

>> Änglahund

5 svar

  1. Trevligt! Och på kyrkogården i Strängnäs är hundar också välkomna. Det kan man ju tycka är självklart…Min pappa satt på en bänk i sällskap med deras beardis vid mammas grav varje dag i flera år. Ha en bra jul etc (jag ska jobba) Kram ET

  2. Tycker absolut hunden kan få följa med in. nÄR JAG LIGGER I KISTAN EN DAG OCH OM VI Har hund/hundar då, så skulle jag vilja ha dem med in i det sista. De är allt för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.