En av de vackraste höstdagarna samlades över fyrtio lärare inom SBK för vidareutbildning. Lärarna som i sin tur utbildar instruktörer inom SBK. Helen Friberg, träningsansvarig på Hundstallet, Tobias Gustavsson och Jens Frank från SWDI och Eva Bertilsson och jag själv tillbringade fyra fantastiskt intressanta dagar med att undervisa drygt fyrtio kompetenta, och kunskapstörstande lärare. Tack för fantastiska dagar!
Årets sista violer?

                                                    

Åkerby Herrgård – herrgården dit hundar är välkomna

Lördagen bjöd på god mat och firande av nyexaminerade lärare inom lydnad & bruks, rallylydnad och allmänlydnad.

Jag pratade avslutningsvis om lek och visade den här filmen
Frossa fick bra miljöträning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.