Livet är upp och ner för många medborgare just nu. Jag lider med alla företagare som står med höga fasta kostnader men utan inkomster. Jag ser att många kollegor övergår till Online kurser och föreläsningar, vilket är klokt i dagsläget. Samtidigt har vi i branschen en fördel, vi kan arbeta utomhus vilket många andra yrkeskategorier inte kan göra. Samtliga mina externa uppdrag under april, från och med denna helg, har flyttats till september. Det gäller Jönköping, Göteborg och Trondheim.

Jag kommer att hålla en del temakurser under våren i Sörmland och enbart utomhus. Många är retrieverinriktade men jag kommer även att hålla två valpkurser i juli. Du som vill gå en valpkurs i Kontaktkontraktets anda är välkommen att anmäla dig.

Idag hade jag en telefonrådgivning från Göteborg. I nästa vecka en inackordering för apporteringsträning under ett par dagar. Så fantastiskt bra att möjligheten finns att göra ett lappkast i en ny (gammal) riktning. Alla har inte den möjligheten! Var rädda om er och njut av tiden utomhus med två- och fyrbenta vänner. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.